Ny VIP-show på gång:

MISSION: IMPOSSIBLE

Efter VIP-gängets senaste publika succéshow på Folkets Hus, Jubileumsshowen på Hebeteatern 2017, har gänget nu laddat för ytterligare en succé. Avsikten med årets show är att den ska bli ännu bättre och en än mer oförglömlig upplevelse för VIP-publiken.


Mot bakgrund av den senaste succén kan ju detta upplevas som en mycket stor utmaning, en riktig MISSION: IMPOSSIBLE, men för VIP-gänget är det ett härligt uppdrag som vi utan tvivel kommer att utmana. VIP gänget är oerhört laddade och hoppas att publiken känner likadant. Förhoppningen är att ni återigen vill uppleva ett par av årets absolut mest livsberikande timmar tillsammans med oss.

Skrivandet och planerandet har pågått under några månader och nu vid höstens inträde tar repetitionerna fart på allvar. Höstens kalender är väl bokad för VIP-gänget. Vi kan också erbjuda publiken en nygammal Vippares återkomst...Bente Hjelm kommer att finnas med på VIP-scenen igen efter några års frånvaro!

Scenen för årets show är HEBE-teatern och vi ser fram emot att på nytt få möta vår härliga publik. Hjärtligt välkomna och….. på återseende!!

Speldagar: Premiär 5/1 2019 därefter 12/1, 18/1, 19/1, 25/1, 26/1, 1/2

På scenen: Samma härliga VIP- gäng som tidigare år..... + Bente

Kolla även gärna in Viprevyns Facebooksida