2003 Utan en tråd
Våren 2002 var det så dags för författartrion att ånyo vässa sina pennor, lägga sina pannor i djupa veck och försöka producera ett manus till en ny revy. Denna revy fick namnet "Utan en tråd ..." . Anledningen till denna dubbeltydighet var i huvudsak att revyn inte skulle ha en röd tråd utan mera en blandad kompott fristående nummer men likväl små partier av röda trådar, d.v.s några nummer i rad som ändå hängde samman i ett tema. Denna dubbeltydighet tolkades dock av publiken på ett icke förutsett sätt. Olle fick t.ex några telefonsamtal från hugade besökare som innan biljetter upphandlades bara ville förvissa sig om att revyn inte innehöll något naket.

Lite nya grepp provades i denna uppsättning. Sceneriet var enkelt men effektfullt. Olle fick sin efterlängtade trappa att göra entré ifrån, belysta trappsteg till på köpet. Ett i vårt tycke maffigt Bondtema utgjorde revyns öppningsnummer, främst orsakat av att Bond jubilerade med en ny film nästan samtidigt med revyn. Företeelser som häcklades var bl.a Fallens dagar eller Förfallens dagar, girigheten, egoismen och därmed det moraliska förfallet i samhället samt TV-historien med inslag av "Här är ditt liv" och "Sikta mot stjärnorna". 2002 års riksdagsval fick uppmärksamhet genom en musikalisk partiledardebatt, sannolikt ett av VIP-revyns bästa nummer genom tiderna, signerat den förträfflige herr Jurnell. Bönderna fann naturligtvis sin plats liksom våra eminenta dansare, våra musiker och våra kvinnliga sångfåglar.

Mottagandet blev succéartat, inte minst medialt. Vi förärades den i särklass bästa recensionen någonsin i lokalpressen, signerad Agneta Andersson. Totalt genomfördes 15 ordinarie föreställningar och 1 extra gratisföreställning för handikapporganisationer. Dessutom framfördes valda delar ur revyn i samband med kommunens veteranfest. Totalt sågs revyn av ca 4500 personer, detta trots att utbudet av olika teateruppsättningar och shower var stort i Trollhättan under hela hösten 2002. Efter väl förrättat värv beslutades att nu ta en andhämtningspaus innan nya steg tas på några tiljor.