2007 VIePågångDetta var VIP-revyns fjärde uppsättning på Restaurang Spikön i Trollhättan. Premiären gick av stapeln den 31:a maj och fortsatte torsdag - fredag samt någon lördag under juni för att göra halt efter 5:e juli med nypremiär i slutet av augusti.

Vädret var vid premiären ganska typiskt försommarväder, lite kylslaget men i övrigt bra. Som alltid är premiärer helt oförutsägbara och alltid lite pirriga. Är detta bra??? Kommer det att uppskattas av besökarna??? Svaret blev ett rungande JA! Det var mycket bra och uppskattades verkligen av besökarna. Sällan har vi fått så mycket positiv respons från våra publik. "Det bästa Vip gjort" var en vanlig kommentar. TACK alla besökare, säger vi!

Vädret under övriga sommaren 2007 var det sämsta i mannaminne med i princip ständigt regnande, blåst och råkallt väder. En enda förställning var varm och skön. Detta till trots besöktes våra föreställningar av nästan 2500 besökare vilket är nytt Spikö-rekord sett till antal besökare per föreställning. Maximalt antal besökare sett till restaurangyta är rimligen ca 200 - 225. Ett antal förställningar hade man lyckats "knö" in 260 - 280 personer....å herre gud vilket tryck det var! Varje förställning, utan undantag, avslutades med stående ovationer och stort deltagande från publiken. En sommar vi sent skall glömma! Ett resultat av denna formidabla succé blev också ett antal erbjudanden om flera engagemang under såväl hösten 2007, vintern 2007/2008 som våren 2008.